Vándor Meseíró – Alkotótábor 2012 nyarán

VÁNDOR MESEÍRÓ ? ALKOTÓTÁBOR

Nincs terved még a nyárra? Szívesen vennél részt a Vándor Meseíró Alkotótáborában?
Ha a meseírás, rajzolás, alkotás és a magyar nyelv rejtelmeibe, titkaiba bővebb betekintést szeretnél kapni az író által, VÁRUNK TÉGED AZ ALKOTÓTÁBORBA!

“A következő héten több olyan iskolát is felkeresek majd, ahol már a tavalyi, vagy az idei tanévben vendégként megfordultam és író-olvasó találkozót tartottam. A több, mint száz iskola közül azokat fogom meglátogatni és felajánlani az Alkotótábor lehetőségét, ahol a legnagyobb sikere volt a találkozóknak. Ha az adott iskola elfogadja a nyáron megrendezésre kerülő “Vándor Meseíró – Alkotótábor” programját, akkor újra találkozhatok akár Veled is kedves olvasóm…”

A helyszínen a Vándor Meseíró, kerek egy hétig foglalkozik a gyermekekkel, ahol lesz: meseírás, könyvkészítés, rajzoktatás, játék a magyar nyelvvel, előadások a növény- és állatvilágról, képzeletgyakorlat, aszfaltrajz készítés, kézügyesség fejlesztés, kreatív foglalkozás, bábkészítés, mesemondás, versírás és a tábor végére közös könyv megalkotása, készítése…és még sok minden más.

A napközis ALKOTÓTÁBORBA jelentkezni lehet az alább megadott e-mail címen.

FIGYELEM!
A Vándor Meseíró ? Alkotótáborban a turnusok maximum 25-26 főt tudnak fogadni egyszerre! Több gyermek foglalkoztatására egy turnus során nincs lehetőség. Így kérem a mielőbbi jelentkezést, mert a férőhelyek száma korlátozott!
Iskolánként két turnust szervezünk. Az első turnusban, egy kerek hétre a másodikos és harmadikos, míg a második turnusban a negyedikes, ötödikes évfolyamon tanulókat várjuk szeretettel!

Böde Péter mellett, két képzett pedagógus segíti a foglalkozások lebonyolítását.

Jelentkezni lehet: info@vandormeseiro.hu címen, melyen bővebb felvilágosítást is kérhetnek a szülők, diákok az alkotótáborról!

Mindenkit szeretettel várunk!
Üdvözlettel, Böde Péter (Vándor Meseíró) és “csapata”