Gyermeknap Vecsésen

Ismét megrendezésre kerül a tavalyi nagy sikert aratott ingyenes gyermeknapi rendezvény. Sokan felteszik a kérdést, hogy a Kombi-Express Kft miért tartja fontosnak, hogy megvendégelje a város gyermekeit. 

“Elsősorban lehetőséget szeretnének teremteni a jelen viszontagságos gazdasági helyzetben, hogy minden nehéz anyagi helyzetben levő család is megünnepelhesse a gyermeknapot, teljesen ingyenesen használhatnak mindent korlátlanul. Komplett mobilkalandparkot állítanak fel ugrálóvárakkal, mászófalakkal, csúszdákkal, bungee-trambulinnal. A kézműves sarokban saját kezűleg agyagból, nemezből vagy bőrből készített ajándéktárgyakat a gyerekek ingyenesen hazavihetik. Lesz bohóc, lufik, vattacukor, arcfestés. Minden ingyen.
A gyerekek felülhetnek a kiállított kamionokra, targoncákra, katonai járművekre. A vecsési rendőrőrssel  – a régóta jó viszonynak köszönhetően – egy igazi rendőrautót is kipróbálhatnak a lurkók.

Másodsorban szeretnék ebben a  formában is megköszönni a telephelyük közvetlen környezetében élőknek, elsősorban a Lőrinci utca lakóinak a türelmüket, és a cég tevékenységéből adódó esetleges kellemetlenségekért  kárpótolni őket. A cég a sporttámogatásával, illetve jelentős helyi adófizetésével is szeretne hosszú távon Vecsés város gazdasági tényezője maradni, és a kölcsönös elégedettséget fenntartani.”

Harmadrészt rengeteg köszönő levelet  kaptak a tavalyi, első megszervezett gyermeknap kapcsán, nagyon jól érezték magukat a családok. Céljuk, hogy ezt az örömöt rendszeressé téve évente megrendezzék a telephelyükön a gyermeknapot.