ALDI épít áruházat Vecsésen

Több hete megy a találgatás a városszerte arról, hogy vajon mi épül a Wass Albert utca, Gyáli út sarkán, a benzinkút közelében. Nyílt titok már azóta, hogy az ALDI épít áruházat a városban, a földmunkálatok javában folynak. Egyelőre csak sejteni lehet, hogy milyen lesz az új épület arculata, azt viszont tudni lehet a szórólapokból, hogy milyen lesz az üzlet kínálata.

ALDI egy közel 1000 m2 vásárlótérrel rendelkező áruházat épít a városban.A szükséges engedélyek birtokában, a város érdekeit szem előtt tartva, a beruházás május hónapban történő megindításával figyelembe kívánták venni, hogy a nyári hónapokban megépülő áruház az iskolakezdésre megnyílhasson.Az  áruház megépítését a megszokott modern, élelmiszerboltokra jellemző építészeti elemek alkalmazásával, az építési hatóság által jóváhagyott tervnek megfelelően tervezik augusztusra megépíteni.A nyitást követően állandó élelmiszer kínálattal és szezonálisan megújuló akciós termékekkel szeretnék a városban és környéken élők,  igényeit az ALDI élelmiszer áruházaktól megszokott minőségen kiszolgálni.

Hogy pontosan hány új munkahelyet jelent ez a városnak, arról még nem lehet tudni, minden esetre az új élelmiszer áruház nyitása erősíti az árversenyt  a már jelenlévő nagy élelmiszer áruházak között, aminek a vevők remélhetőleg csak a hasznát látják és bízunk benne, hogy a sok magánkézben lévő zöldséges, kis ABC-k vásárlóit nem fogja elszívni egy újabb nagy cég.