Faluvilág gyerektábor

Szeretettel vár Benneteket a SágHáz egy bakonyalji kis zsákfalu kellős közepén, hogy onnan nekivágva együtt fedezhessük fel a falu és a szomszédság szebbnél szebb kincseit: az öreg présházakat a szőlőhegyen, a pápateszéri vízimalom romokat vagy egyszerűen csak a fűszálak végére gyűlt reggeli harmatot. ?Faluvilág? művészeti nyári tábor Bakonyságon 2012. július 23-29. Ellátogatunk majd igazi parasztudvarba, fejünk tehenet, szedünk tojást a tyúkok alól, hódok nyomába eredve fedezzük fel a vidéket. Délutánonként a SágHáz óriási kertjében festünk, agyagozunk vagy épp színházat játszunk az akácosban. Itt a helye mindenkinek, aki szeretne a városból kiszabadulva egy igazi faluban nyaralni, aki szereti a természetet, szeret alkotni, játszani, kemencében hamuban sült pogácsát sütni?
További programjaink: állatsimogatás; ismerkedés a kemencével, régi szerszámokkal; lovaskocsizás; közös kompótkészítés; tábortűznél esti mese?
Helyszín: SágHáz, Bakonyság, www.saghaz.hu Létszám: 15 fő Életkor: 8-14 év Jelentkezés és információ: info@saghaz.hu; tel.: 30 650 85 24
Jelentkezési határidő: 2012. június 20. Ár: 44.000 Ft, mely tartalmazza a szállás, ellátás( háromszori étkezés+tízórai), a programok és az oktatás költségeit. Igény esetén a leutazást megszervezzük.
Tanárok: Országh Réka: drámatanár Varga Virág: festőművész, művészeti iskolai tanár Triznya Péter: magyar-esztétika szakos középiskolai tanár, házigazda és szakács Várunk mindenkit szeretettel! Réka,Virág, Péter