Döntetlen az utolsó hazai meccsen: Vecsés – Mezőkövesd 2-2

 

A mérkőzés előtt a mieink nagyon fogadkoztak. Miután már hetekkel ezelőtt eldőlt, hogy csapatunk kiesett az NB II-ből, nagyon szerettek volna a mieink szépen búcsúzni a hazai közönségtől.Duró József fiai azt mondták a meccs előtt, hogy igyekeznek meglepni a vendégeket és az első perctől kezdve a győzelemért játszanak. A tervek nem váltak valóra, hiszen a vendégek hamar vezetést szereztek, így a mieink szinte az egész meccsen a döntetlenért harcoltak, és a végén Kollár révén sikerült is ezt elérni

Duró József:

Jó csapatom van, kezdte értékelését a 2-2-re végződött Mezőkövesd elleni mérkőzés után Duró József, a Vecsés vezetőedzője. Igaz, ezt a helyezés nem igazolja, hiszen utolsók, s már kiestek, de kilencszer kaptak ki egy góllal. Ez pedig általában egyéni hibákból adódik, de ezt az öltözőben szokta elmondani.
– Ma is egy ilyen meccsünk volt, számításaim szerint 2-1-re nyertünk. negyven éve nézek meccset, de ilyen gólt még nem láttam, mint amilyet kaptunk először. Szegény kapusunk 18 éves, nem is szidtuk érte, fölálltunk, ez is mutatja, hogy van tartásunk. Utána volt két jó védése – mondta el Duró József, aki szerint, bár a Mezőkövesd a második félidőben sokat birtokolta a labdát,míg ők kontráztak, de így, a potyagól után reálisnak tartja a döntetlent.

Véber György:

– Nehéz ilyenkor mit mondani. Mondhatnám, ennyit tud a csapat, ami persze nem helytálló, de részigazságok vannak benne. Kettő-nullra vezetünk egy kiesett csapat ellen, méghozzá egy olyan góllal, ami még engem is demoralizál, hogy a másodosztályban ilyen előfordulhat. Aztán nem erőt merítettünk belőle, hanem lesüllyedtünk egy olyan szintre, amit nem lehet minősíteni. Ennek ellenére is két gólos előnyünk volt, majd jött a kardinális utolsó perc, s kaptunk egy gólt. A szünetben ezer fokon égve mondtam a dolgokat, mit és hogyan kell tenni. Semmi, süket fülekre talált. Be kell látni, hogy ennek a keretnek lejárt az ideje, még van egy mérkőzése hátra.

 

Az utolsó NBII-es fordulóra Orosházára látogat a Vecsés FC, a meccs június 2-án, szombaton 18 órakor kezdődik.