Változik a reptéri buszok menetrendje

A reptéri 200E, valamint a 900-as busz menetrendje változik, miután bezárták a reptér 1-es terminálját.

A BKK keddi tájékoztatása szerint szerdától sem a 200E, sem a 900-as éjszakai járat nem érinti az 1-es terminált. Utóbbi busz menetrendjével kapcsolatban jelezték, hogy a Nyugati pályaudvarról reggel 4 órakor Szeged felé induló vonathoz is biztosítanak átszállási lehetőséget Ferihegy vasútállomásnál a 2-es terminál felé.

Emlékeztettek, hogy a MÁV-Start és a BKK együttműködése nyomán kedvezményes repülőtéri autóbuszjegy előzetes váltására van lehetőségük azoknak, akik vonattal Ferihegy vasúti megállóhelyig utaznak. A 260 forintos, a Ferihegy megálló és a 2-es terminál között a 200E és az éjszakai 900-as buszjáratokon érvényes kiegészítő buszjegy megváltására a vonatjegy vásárlásakor, a jegykiadógéppel felszerelt vasúti pénztárakban van lehetőség.

 

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2012/05/30/valtozik-a-repteri-buszok-menetrendje/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19