Átépítik az okmányirodát is Gyálon

A Gyáli Körzetközponti Okmányiroda tájékoztatása szerint a városközpont rehabilitációja után, jövő évtől egy teljesen új közigazgatási szolgáltató központ fog az állampolgárok rendelkezésére állni. Ennek kialakításáig azonban az építkezés kellemetlenségekkel járhat.
Felújításra és bővítésre kerül a polgármesteri hivatal, mint kistérségi szolgáltató központ. A polgármesteri hivatal Kőrösi úti épületrésze elbontásra kerül. Az okmányirodai rész megújul, melyhez egy új, félköríves, emeletes épületszárny kapcsolódik. Az épület előtt parkosított tér kerül kialakításra. Ennek része, hogy a körzetközponti okmányiroda 2012. június 4-től július végéig-augusztus elejéig a Somogyi u. felől egy ideiglenes bejáraton keresztül közelíthető meg. A kihelyezett posta július végéig üzemel.
Augusztus elején két hétig az Okmányiroda teljesen bezár és az átépítés itt is megkezdődik.
Augusztus második felétől októberig a jelenlegi Okmányirodával szemben elhelyezkedő Somogyi u. 1. sz. alatti épületben ügyeleti rendben, csökkentett kapacitással, csak a folyamatban lévő és a helyi illetékességgel intézhető ügyekben fogad ügyfeleket (kész okmányok átvétele, bevont és visszaadható okmányok, rendszámok átvétele, gyáli lakcím bejelentése, diákigazolványhoz adatfelvételezés, hatósági igazolvány kiállítása). Postai szolgáltatás nem lesz.

A gépjármű eladások bejelentését postai úton kérjük megtenni!
Új okmányok kiállítását, gépkocsival kapcsolatos ügyindítást az ócsai (Bajcsy Zs. u. 26.) kihelyezett okmányirodában, az ország valamennyi okmányirodájában és a Központi Okmányirodában (XIII. Visegrádi u. 110-112.) lehet kezdeményezni, az utóbbinál hétvégén is, az alábbiak szerint:
Ügyfélfogadás* Hétfő: 8:00 – 20:00 Kedd: 8:00 – 20:00 Szerda: 8:00 – 20:00 Csütörtök: 8:00 – 20:00 Péntek: 8:00 – 20:00 Szombat: 8:00 – 14:00 Vasárnap: 8:00 – 14:00

A fenti időpontok tájékoztató jellegűek, azok pontosítása és erről az Önök tájékoztatása az építkezés előrehaladtával folyamatosan megtörténik.

Szíves türelmükre és együttműködésükre számít a

Gyáli körzetközponti Okmányiroda