Gyömrői lány lett a Miss Intercontinental Hungary 2012

A 2012-es szépségkirálnyő választáson szombaton megválasztották az idei szépségkirálynőket a TV2-n. A Miss Intercontinental, Miss Earth Hungary, Miss Universe Hungary, Miss World Hungary kerültek kiosztásra a legszebb lányok között.

A többfordulós szépségkirálynő versenyben nagyon sok szép lány tűnt fel, de csak 12 lánynak jutott az a megtiszteltetés, hogy a gálaműsorban a nézők elé lépjen. A lányokra nem csak június 09-n a döntő napján lehetett szavazni, hanem a műsort megelőző öt napban is.
Nézői szavazatok alapján Bencsik Emerencia  nyerte a Miss Intercontinental címet nagy fölénnyel és a tavalyi győztes Szunai Lindától vehette át a címet.
A Miss Earth Hungary címet és az ezzel járó koronát Szabó Dóra a tavalyi győztes adta át Kocsis Alexandrának az idei nyertesnek a zsűri szavazatai alapján.
A Miss Universe Hungary díjat Lipcsei Betta a tavalyi győztes adta át Konkoly Ágnesnek, az idei nyertesnek, aki már rutinos versenyzőnek számított.Miss World Hungary győztese, a királynő Cserháti Tamara lett, akinek a tavalyi győztes Szunai Linda adta át a koronát és a címet. Tamara kapta meg a jogot, hogy képviselheti hazánkat a világversenyen.

Bencsik Emerencia nemcsak szép, de veszélyes is, hiszen ügyesen kezeli a puskát. Vadász édesapja mellett hamar megismerkedett a fegyverekkel, egy megyei bajnokságon még ezüstérmet is szerzett koronglövészetből.
? Édesapámmal rendszeresen jártunk ki a lőtérre gyakorolni, azonban egy ideje már nincs időm lőni. Az első lövések még félrementek, szoknom kellett a fegyvert, de végül belejöttem ? mondta Emerencia a Blikknek.

? Nagyon biztosan kezeli Emerencia a puskát, látszik, hogy sokszor volt már fegyver a kezében. Egy kis gyakorlással hamar belejött? mondta Szabó-Tóth Péter, a Gyömrői Vadásztársaság elnöke.

Gratulálunk, hiszen itt a nézők szavazatai döntöttek, akik egy gyömrői lányt tartottak a legszebbnek!