Kiírták az új közbeszerzési pályázatot

Közebszerzési Értesítő 2012/65. számában megjelent, hogy új pályázatot írtak ki a Vecsés városközpontjának funkcióbővítő fejlesztésére és a Művelődési ház és könyvtár befejező munkáira.

A pályázat megnevezése szerint :Vállalkozási szerződés/ Vecsés városközpontjának funkcióbővítő fejlesztése és rehabilitációja (KMOP-5.2.1/B-2f-2009-0013) című projekthez kapcsolódó Művelődési ház és könyvtár létesítéséhez tartozó, a korábbi nyertes ajánlattevővel történt elszámolást követő építészeti, épületgépészeti, épületvillamossági munkák elvégzését, mely magába foglalja a kapcsolódó színház, fény és hangtechnikai berendezések szállítását, beépítését összesen nettó 2792,33 m2 területen:

  •  Garanciavállalás az eddig elkészült munkákra
  •  Homlokzatburkolat befejezése, külső-belső nyílászárók beépítése, csapadékvíz-elvezető rendszer és tetőfedés befejezése, belső munkák: válaszfalépítés, aljzatbetonozás, vakolás, burkolás, álmennyezet szerelés, glettelés, festés belsőépítészeti munkák a színházteremben stb.
  •  Gépészeti szerelések, szerelvényezés, vezérlés (épületfelügyelet), beüzemelés
  •  Épületvillamossági szerelvényezés, beüzemelés
  • Összesen 549 db színház, fény és hangtechnikai berendezés szállítása, beépítése, telepítése, üzembe helyezése.

A részletes mennyiségeket és műszaki tartalmat, az egyes szakaszokban elvégzendő munkák listáját a dokumentáció tartalmazza.

Ajánlattételi határidő 2012.06.28.

A teljes pályázat itt megtekinthető: 

Vecsés városközpontjának funkcióbővítő fejlesztése és rehabilitációja projekthez kapcsolódó Művelődési ház és könyvtár létesítéséhez tartozó kivitelezési munkák elvégzése

forrás: kozbeszerzes.hu