Agyonverték a kamionost az M0-ás alacskai pihenőjében

Halálos leszámolás a kamionparkolóban, belehalt sérüléseibe az orosz kamionsofőr, akit egy ukrán sofőr bántalmazott az M0-ás autóút alacskai pihenőjében éjszaka.

Információink szerint egy korábbi vita állhat a leszámolás hátterében. Az orosz sofőr lépp a kamionját szerelte a parkolóban, amikor ukrán kollégája megérkezett. Nekiesett, megverte, majd visszaszállt kamionjába és elhajtott. Úgy tudjuk, hogy a vita hátterében egy korábbi nézeteltérés áll.
A bántalmazott férfit kamionosok próbálták újraéleszteni- mobiltelefonon kaptak ehhez segítséget,amikor a mentőhelikopter a helyszínre érkezett, a sérült mellett egy kihangosított telefon volt. A telefonon kapott utasítások alapján két kamionsofőr végezte az újraélesztést végül a mentők segítségével újraindult a szíve, válságos állapotban vitték a Merényi Gusztáv kórházba. Úgy tudjuk koponyasérüléssel, zúzódásokkal, törött bordákkal érkezett a sürgősségire a 45 éves orosz férfi. Hajnalban belehalt sérüléseibe.
Sikerült  megállapítani annak a járműnek a rendszámát, amellyel a bántalmazó férfi  a helyszínről távozott. A határátkelőhelyeket értesítették és hajnali órákban Záhonynál feltartóztatták és elfogták  a férfit, aki az elhunyt 45 éves férfit bántalmazta.
A 30 éves ukrán sofőr elfogása után elmondta, korábban, Oroszországban összeveszett áldozatával, aki akkor ki is verte egyik fogát. Sérelmét akarta megtorolni, mikor megtámadta az alacskai parkolóban. A halált okozó testi sértéssel meggyanúsított ukrán férfit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását

forrás: dabasregio.hu, Vecsés Hírek