Pihenés Vasadon

A gazdag programkínálat és a széles körű szolgáltatások miatt nem unatkozhat az, aki ellátogat a Vasad és Monor között elterülő Nádas Fogadóba. Idén nyáron a kalandpark, új grillterasz, július végétől pedig a megújult strand kétpályás óriáscsúszdával várja az ideérkezőket.

Július végén új élmé­nyekkel várja a pihenőpark strandja a fürdőzőket. A fel­újított tó és környezete egy kétpályás, egyenként 45 mé­teres óriáscsúszdával is gaz­dagodott. Így a fürdőzésen túl a gyors csusszanások él­ményével is gyarapodhatnak a strand vendégei. A gyere­kek jetskizhetnek is két, ki­fejezetten a számukra készült vízirobogóval, a szüleik pe­dig akár mögéjük is felülhet­nek, ha teljes biztonságban szeretnék tudni őket.

A Nádas Fogadóban létesített kalandpark próbára teszi kicsik és nagyok fizikai állóké­pességét, de legfőképp merészségét.

? Három különböző ne­hézségű pályát alakítottunk ki a kalandparkban ? mond­ta Nádasdi Tamás tulajdo­nos ? Az volt a célunk, hogy minden korcsoport kipróbál­hassa ügyességét és bátorsá­gát. A gyermekpályát szülői felügyelettel már négyéves kortól lehet használni, a kö­zepes és a nehéz szinten pe­dig bárki elindulhat, ha eléri a 130 centméteres magas­ságot. Vendégeink talán a pálya végén lévő négy állo­másból álló csúszó drótkö­télpályát említették a legna­gyobb élményként, amely az egyik tavunk felett is átha­lad. A félénkebb kalandvágyók is megnyugodhatnak, mert a biztosító felszerelések megakadályozzák az esetle­ges komolyabb sérüléseket. A kalandparkot a családo­kon kívül csapatépítő trénin­gek szervezésénél is ajánljuk, hiszen itt a szokásostól elté­rő kihívások között felszaba­dultan ismerkedhetnek meg a kollégák egymással. És ha a kalandozás köz­ben megéheznek egy gazdag étlapról választhatnak.

Az étteremben mindenki meg­találhatja magának a szája íze szerint való ételt, a park saját tavából fogott halból készült halászlén keresztül a pizzáig. Ha ránk köszönt a hétvége, a fogadó szakácsai kitelepülnek az étterem új, nyitott grillteraszára, ahol még a forró nyári napok is elviselhetőbbek, köszön­hetően a hely természetes adottságaiból eredő frissítő légmozgásnak. Az új terasz minden hétvégén gazdag kínálattal várja a grillezett ételek kedvelőit.

A pihenőparkban két hor­gásztó csalogatja a pecázás szerelmeseit, amelyek közül a legnagyobb egy hektá­ron terül el. A horgászok ké­nyelmét stégek és szaletlik biztosítják a parkosított kör­nyezetben. Annak sem kell búslakodnia, aki csak a ha­lat szereti, a horgászatot nem, hiszen a fogadóban a tóból ki fogott élő halak árusításá­val is foglalkoznak.

forrás: Regió

Pihenőpark területén a következő ingyenes szabadidős programokkal kedveskednek vendégeiknek:

  • hatalmas játszótér
  • strandröplabda pálya
  • csocsó, kártyaasztal
  • asztalitenisz
  • állatsimogató: kecskék, szamarak, pónik, láma