Goldenblog 2012 nyolcadszor

Nyolcadik alkalommal mérethetik meg magukat a bloggerek a hvg.hu Goldenblog versenyén. Az idei vetélkedésre július 23. és augusztus 9. között lehet nevezni.
Ebben az évben is kilenc kategóriában lehet jelentkezni a versenyre, az indulók kategóriánként egy szakmai díjat vagy egy közönségdíjat nyerhetnek – közölte a HVG Kiadó szerdán az MTI-vel. Jelentkezhetnek gasztroblogok, kult-szórakozás, IT-blogok, életmód, szakértői, hírblogok, helyi érték-, fotó- és egyéb blogok, ez utóbbi kategóriában kizárólag közönségdíjat osztanak ki.

A blogolással személyre szabott médiatartalmak hozhatók létre, amelyek méltó ellenfelei a hagyományos médiumoknak, hiszen olyan témákban is mélyre ásnak, amelyeket egy hagyományos médium nem bír el – vallják a szervezők. Ilyenek akár a közéleti vagy egyenesen szakértőinek mondható blogok.
A Goldenblogot a blogélet fellendítése és a legjobb, szakmailag is kiemelkedő blogok megismertetése céljából 2005-ben indította el először a hvg.hu.

Vecsés Hírek hírblog is benevezett a versenyre, reméljük, hogy elfogadják a nevezésünket. Az oldalunkon is elérhető a Goldenblog honlapja, ahol mindenki a saját kedvenc blogját benevezheti!