Monori Rendőrkapitányság hírei

2012. március 16-tól a Monori Rendőrkapitányságon – megbízás alapján ? kapitányságvezetői  feladatokat ellátó Szmodics Róbert r. alezredes, 2012. július 16-tól, Dr. Simon Tamás r. dandártábornok, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője általi megbízása megszűnt, és ezzel egyidejűleg kinevezésre került.

 HETI  BALESETI BESZÁMOLÓ
2012. július 17 – július 26.

Személyi sérüléses baleset történt 2012. július 20-án 01 óra 50 perc körüli időben, Üllő lakott területén kívül, a 4-es sz. főút 30+800 km/szelvényében, amikor egy ipolydamásdi hölgy, az általa vezetett gépjárművel elvesztette uralmát a személygépkocsi felett, lehaladt az útról, majd a bal oldali útárokba csapódott. A baleset következtében  a vezető és két utasa  8 napon belül  gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek.

2012. július 21-én 09 óra 30 perc körüli időben, Maglód   lakott területén  belül, a József A. krt. és Ady E. u. kereszteződésében,  egy várpalotai hölgy, az általa vezetett  gépjárművel ütközött, a neki balról érkező és egy helyi férfi által vezetett gépjárműnek. A baleset következtében  egy utas  8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

2012. július 22-én 09 óra 30 perc körüli időben, Monor, Liliom utcán, az Acsádi u. kereszteződésénél haladva, egy helyi hölgy az általa vezetett gépjárművel, a vele azonos irányban haladó kerékpáros előzése során, nem tartott kellő oldaltávolságot, ezért a kerékpáros hölgy járművével elesett. A baleset következtében a kerékpáros 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

2012. július 25-én 10 óra 10 perc körüli időben, Monor, Liliom utcában, egy monorierdei férfi az általa vezetett gépjárművel nekiütközött az út jobb szélén közlekedő gyalogosnak. A baleset következtében a gyalogos  8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.