Vecsés az RTL Klub műsorán – videó

Vecsésen forgatott az  RTL Klub Törzsutas című műsorának stábja. Az utazási magazin szeptember 16-án, 11 óra 30 perckor került adásba, melyben bemutatták a savanyú káposztájáról híres város néhány turistacsalogató nevezetességét. A forgatócsoport ellátogatott Vecsés egyik négycsillagos szállodájába; egy savanyúság készítőhöz, valamint a település közismert  rendezvényére, a XII. Káposztafesztre invitálják az érdeklődőket.

A műsorban látható lesz a Jókai utcában álló Tájház, és az adás elmaradhatatlan részét képezi Bálint Ágnes írónő Emlékházának bemutatása. Egy vecsési családi borászat és a lovas farm megtekintését követően, a Törzsutas ugyanebben a műsorban Szolnokra utazik tovább.

A “törzsutasok” nemcsak távoli egzotikus tájakra, a tengerhez vagy külföldi városokba utazhatnak , hanem Magyarország érdekességeit is felkeresik – hiszen azokból is van bőven. A műsor célja könnyed szórakoztató formában ismereteket, tanácsokat adni, és tájékoztatni.
Tájak, városok, emberek, természet, építészet, kultúra, gasztronómia, sport, aktív és kalandturizmus, tél és nyár, belföld-külföld, hasznos és praktikus utazási tanácsok, valamint hírek a turizmus világából.

A videó az alábbi linken megtekinthető: Törzsutas Vecsésen

 

Ha érdekes volt a cikk nyomj egy ?lájkot?! icon smile Lezárult ?Közösen a közösségekért? pályázat második szakasza                                        Nézd meg a többi új cikkünket is!