Modellbolt nyílt a ferihegyi 2A terminálon

A repülésrajongók számára igazán kedves üzlettel bővült a  budapesti Liszt Ferenc repülőtér 2A terminál tranzit várójának kínálata: megnyitott az első igazi modellbolt, ahol a méretarányos repülőgépek és egyéb kiegészítők szép választéka várja a lelkes gyűjtőket.

A 2A Terminálon, azon belül is a tranzit területen (újra)nyílt bolt az 1. Terminál bezárása óta hiányzott a Budapest Airport kínálatából. A repülőgépmakett-bolt az új helyén még inkább a vásárlók látókörébe került: a legtöbb schengeni irányba induló utas mellette jut el a beszállókapuig ? adja hírül a Budapest Airport.

Számos Budapesten megforduló légitársaság jól ismert géptípusa kapható, de olyan makettek is helyet kaptak a polcokon, amelyek eredetiben még soha, vagy csak nagyon ritka alkalmakkor látott vendégek a magyar főváros repülőterén. A HANGAR 2A kínálata egészen széles: megtalálhatóak itt a felfújható műanyag repülőgép játékoktól kezdve a nagyon pontos, élethűen festett és több tízezer forintba kerülő, elsősorban gyűjtőknek szánt ritkaságok is. A közepes árfekvésben kapható pl. az Airbus A 330-as interkontinentális gépe (több légitársaság festésével) valamint az elmaradhatatlan Airbus A 380-as, amely nemcsak slágertermék, de egyben a budapesti repülőtér egyik megbecsült vendége volt 2011 október másodikán, amikor a Lufthansa óriásgépe leszállt Budapesten.
A kínálatból természetesen nem hiányozhatnak az ex-Malév repülőgépek sem, a HANGAR 2A üzletben két típussal találkozhatunk: a volt nemzeti légitársaság utolsó flottájának gerincét alkotó Boeing 737-essel két méretben, valamint a Malév fennállásának 65. évfordulójára készült különleges retró festésű Bombardier Q400-assal.


Forrás: Airportal, IHO, Budapest Airport

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2012/10/04/modellbolt-nyilt-a-ferihegyi-2a-terminalon/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19