Nemzetközi Vasútmodell Fesztivál a Vasúttörténeti Parkban

Színes programokat kínál kicsiknek és nagyoknak a budapesti Vasúttörténeti Park a hétvégére: október 5-6-7-én rendezik meg a Nemzetközi Vasútmodell Fesztivált, amely Magyarország legnagyobb ilyen kiállítása.

A kiállításon a magyar vasútmodellezők mellett németek, osztrákok, csehek és szlovákok is részt vesznek, mintegy 2800 négyzetméternyi területet megtöltve modellvasúttal ? kicsik és nagyok örömére. A parkban emellett friss levegőn kipróbálható a hajtányozás is, illetve például lehet utazni a 411-es sorozatszámú hatalmas Truman gőzmozdonyon, de a népszerű kerti vasútra is fel lehet ülni.

A park a hétvégén 10 órától este 18 óráig várja látogatóit. A létesítménynél néhány Budapest-Nyugati pályaudvarról Esztergom irányába közlekedőn vonat is megáll (Vasútmúzeum megálló, bővebb információ: www.mav-start.hu), valamint a park a 30-as és a 30A autóbuszokkal is megközelíthető.

Cím:

1142 Budapest, Tatai út 95.

További információ:

06 1 450-1497;
www.vasuttortenetipark.hu

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2012/10/05/nemzetkozi-vasutmodell-fesztival-a-vasuttorteneti-parkban/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19