Lezárult a Lángos voks 2012.

A Gyáli Nagypiaci Lángosos nyerte el ?A Vénusz kedvenc lángosozója 2012? címet, valamint az 1000 liter minőségi hazai gyártású napraforgó étolajat. A második helyet a Zsámbéki lángosos, a harmadik helyet pedig a Széplaki Lángos büfé szerezte meg.

A Vénusz idén nyáron a Facebookon indította útjára a Lángos voks alkalmazását, melynek az volt a célja, hogy a felhasználók segítségével felkutassa Magyarország legkedveltebb lángosozóit. A közönségszavazásra országszerte 192 lángosost neveztek a lelkes rajongók, és a játék időtartama alatt közel 7900 szavazat érkezett az egyes helyekre. A legtöbb lángosost Budapestről, valamint Pest megyéből jelöltek, melyeket Csongrád, Veszprém illetve Somogy megye követi.

A nyertes gyáli lángosozót Sas Angéla 13 éve működteti a település nagypiacán, ahol a lángos-sütésben néhány éve már lányai is aktívan segédkeznek. Ez idő alatt számos hűséges vevőre tettek szert, akik hétről hétre szívesen falatoznak náluk. ?Nagy megtiszteltetés, hogy miénk lett a Vénusz kedvenc lángosozója 2012 cím, ami főleg azért óriási öröm, mert azoknak köszönhetjük győzelmünket, akik ismernek és szeretnek minket. 1999 óta szívvel-lélekkel készítjük a lángost, így ez a lehető legnagyobb elismerés a számunkra.  Az 1000 liter olaj pedig rendkívül hasznos nyeremény, hiszen a jó lángos lelke a minőségi napraforgó étolaj? – mondta Sas Angéla a Gyáli Nagypiaci Lángosozó tulajdonosa