Októbertől indul az FBT

 A Monori Polgárőr Egyesület keretén belül létrejövő Fiatal Bűnmegelőzési Társaság azt a célt tűzte ki maga elé, hogy olyan 10 és 17 év közötti fiatalokat vesz be soraiba, akik szeretnének a polgárőrség munkájában szerepet vállalni, akik úgy érzik, tenni akarnak valamit saját maguk, társaik, otthonuk biztonságáért.

Az FBT tagjai felvilágosítást kapnak sok olyan témában, mely felkészíti őket a későbbi polgárőr szerepre, és arra, hogy felnőttként jobban, biztonságosabban tudjanak eligazodni a világban. Részt vesznek előadásokon, különféle oktatásokon, ahol a megfelelő szakemberek fogják őket segíteni. Megismerkednek a helyes közlekedés, az elsősegélynyújtás és még számos kiemelt téma legfontosabb tudnivalóival, amit később biztosan tudnak kamatoztatni.

Az előzetes jelentkezésen egy bemutatkozó beszélgetésre kerül sor, majd pedagógusok, igazgatók általi véleményezés után dől el, hogy ki lehet a társaság tagja. A tagsághoz szülői beleegyezésre is szükség van, ezért kérjük, a beszélgetésre közösen érkezzenek! Szükség lesz a gyermek TAJ-kártyájára és diákigazolványára is. Fiúkat, lányokat egyaránt várják soraikba!
Jelentkezési időpontok: október 6-án 10-től 14 óráig, október 13-án 10-től 14-óráig.
Helye: Monor, Deák Ferenc utca 12. (A Monori Polgárőr Egyesület irodája.) Érdeklődni az alábbi e-mail címen lehet: monori­ifjusagert@gmail.com