Vecsésre gurul a nyereményautó

Vecsésre gurul a Bors című napilap Bűvös Hetes játékának fődíja. Jászberényi Károly csak akkor tudja majd elhinni, hogy tényleg ekkora szerencséje van, amikor beülhet az autóba.

Amikor a lap munkatársai megmutatták a nyereményről szóló értesítést, Jászberényi Károly nem akart hinni a szemének. A lányának mutatta: nézd csak, autót nyertem! Egy darabig együtt hitetlenkedtek, majd Károly boldogan kijelentette: megtartom! Régen egy Zsigulival járt, most pedig egy több mint tízéves Daewoo szolgálja.

? Nagyon szeretünk kirándulni a párommal, akivel 15 éve együtt járunk, bár sosem költöztünk össze ? meséli Károly. ? Nagyszerű érzés lesz úgy elhozni egy új autót, hogy a törzskönyvében az én nevem van, nem a banké.

Az 53 éves autófényező most egyedül lakja Vecsés kis utcájában található takaros családi  házát, bár tervezgetik, hogy felnőtt fia hozzá költözik. Lánya, Kati, aki az édesanyjával lakik, most végzett az iskolában, virágkötő Vecsésen. ? Sokszor gondolok rá, milyen jó lesz majd az unokákat is vinni kirándulni ? álmodozik Károly ?, de jobb, ha a gyerekek a mai világban nem kapkodják el a családalapítást. Ez az autó, ha tényleg a miénk, nagyon sokat jelent nekünk, nagyon fogok rá vigyázni!

forrás: BorsOnline