A 2 éves ecseri beteg kisfiú gyógykezelésére gyűjtés kezdődött

A kétéves Lóránt életének megmentése érdekében szeretnénk mindenki összefogását kérni. A Győri Audi ETO kézilabda csapatának tagjai is segíteni szeretnének Lócinak, ezért felajánlottak egy labdát a csapattagok aláírásaival, amit licitálásra bocsájt a család, hogy a gyógykezeléshez szükséges összeg minél hamarabb összegyűljön.

A szülők és az orvosok a kisfiú születése óta mindent megtettek, hogy a gyermek  meggyógyuljon, de a betegség makacsnak bizonyul. Beck Lóránt János betegsége két hónapos korában kezdődött. 2010 szeptemberében egy rutin vizsgálat alkalmával a jobb mellékveséjében neuroblastomát (idegsejtből kialakuló daganat) diagnosztizáltak. Ekkor Lórántot megoperálták és eltávolították a jobb mellékveséjét. Hat hónap elteltével egy MR vizsgálat kimutatta,hogy sajnos Lórántnál újra kialakult a rettegett kór és IV-es stádiummal került vissza a kórházba. Itt egy 6 kemoterápiás blokkból álló protokollal kezdték kezelni. Ahogy vége lett a Madarász utcai kórházban a kezeléseknek, egy hétre rá már be is kellett költözniük a  Szent László Kórházba, ahol egy nagy dózisú kemoterápia és egy autológ őssejtbeültetés várt Lócusra.
Közel egy hónapos kórházi bent tartózkodás után steril körülményeket kellett Lócinak biztosítani otthonában.  Idén februárban kontroll MIBEG vizsgálatra mentek, ahol sajnos Lórántnál újra daganatot diagnosztizáltak. Újabb 4 kemoterápiát és ezen felül még 14 sugarat is előírtak a kisfiúnak. Itthon minden lehetséges kezelést végigcsináltak és már nem maradt mást esélye a kicsinek, mint a javasolt bécsi kezelés. Kint egy úgynevezett immunterápiás programba vették volna fel Lórántot a Szent Anna Kórházba, mert ez itthon  sajnos nem elérhető, de sajnos a bécsi kórház visszamondta a kezelést.
Viszont sikerült egy németországi intézetben, a greifswaldi egyetemi klinikán helyet biztosítani a kisfiúnak. Ehhez szeretnének segítséget kérni! A németországi kezelés nagyon sokba kerül ? 4 és fél millió Ft ? ezért fordult a család nyilvánosság felé. Látva a kisfiú akaraterejét  és vidámságát kérjük Önöket, hogy adjunk esélyt gyógyulására!

A Győri Audi Eto kézilabda csapatának tagjai is segíteni szeretnének Lócinak, ezért felajánlottak egy labdát a csapattagok aláírásaival, amit licitálásra bocsájt a család, hogy a gyógykezeléshez szükséges összeg minél hamarabb összegyűljön, a család egy Facebook oldalon várja a licitálásokat.

  Elérhetőség: Bankszámla szám: OTP Bank:  11773061-00240316 Név:  Fung Brigitta/ Beck Lóránt János Telefonszám: 0620/386-83-26