Lehullott falevelek elszállítása

Az Önkormányzat tájékoztatása szerint  2012. november 17 – től december 09 – ig Vecsés város területén a VETÜSZ Kft. a lehullott faleveleket kizárólag átlátszó (100 Ft) vagy zöld színű (200 Ft) ?VETÜSZ Kft.? felirattal ellátott, biológiailag lebomló műanyag zsákban díjmentesen elszállítja. (Faágat nem!)

Az átlátszó zsákok beszerezhetők 2012. 11. 05 – től a Polgármesteri Hivatal portáján, a VETÜSZ Kft. Telephelyén és az Iskolák portáján 100Ft / zsák kedvezményes áron.

A vasúttól északra fekvő területen (Felsőtelep és Falu) kikészített zsákok november 17 – 18-án és december 01 – 02-án kerülnek elszállításra, a vasútól délre fekvő (Andrássy, Halmi) területen kirakott zsákok november 24 – 25-én és december 08 – 09-én kerülnek elszállításra.
A közterületre való kihelyezés a szállítást megelőző 2 napon belül történhet. A begyűjtést végző jármű minden utcában csak egyszer megy végig, így a határidőn túl kitett zsákokat, illetve más zsákban gyűjtött falevelet nem áll módunkban elszállítani. Erről a tulajdonosoknak kell gondoskodni, mivel a közterületen nem maradhat.

Vecsés Város Önkormányzata