Segítsen, hogy sok gyereknek szép lehessen a karácsonya

November 5-én hat településen, mintegy tíz helyszínen kezdték meg működésüket a Dévai Szent Ferenc Alapítvány árváinak részére létrehozott adománygyűjtő helyek. Maglód mellett csatlakozott Ecser, Gyömrő, Pécel, Vecsés és Sülysáp is a hálózathoz.
Közeledve a téli időszak felé egyre több gyermeket kell ellátnia az alapítványnak, hiszen ekkor gyakoribbak a megbetegedések, illetve az élelmiszerellátás is akadozik a szélsőséges időjárás következtében. Az alapítvány önkéntesei több mint 3000 árva gyermek ellátásában vesznek részt, azonban tartalékaik végesek és segítségre van szükségük.

Mit gyűjtünk?

  • Tartós élelmiszer (pl.: konzerv, cukor, liszt, olaj, rizs)
  • Mosó- és tisztítószer
  • Játék
  • Ruha

Hol adhatják le adományaikat?

Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat
2220 Vecsés, Telepi u. 44/a

Böjte Csaba 2012. december 2-án 17.00 órakor Maglódon tartja adventi előadását a Családi Körben Keresztény Rendezvény keretében.
Az előadáson közreműködik a Maglódi Általános és Vermesy Péter Művészeti Iskola és a gyömrői Esterházy kórus összevont énekkara.
A műsor ideje alatt a MagHáz földszinti klubtermében felügyelettel ellátott játszóházat biztosítanak a kisgyermekek számára. A rendezvény védnöke Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök; támogatója Maglód Város Önkormányzata és a Maglódi Művelődés Háza.
Kérjük – amennyiben módjában áll -, segítsen a Szent Ferenc Alapítvány gyermekeinek, hogy Karácsony alkalmából ajándékkal lephessük meg őket!
Köszönettel: a Szolgálat munkatársai.

További információ: www.facebook.com/csaladikorben
Tel.: 06-29-350-294 06-30-668-7029