Mindenki karácsonya Üllőn

ullo_karacsony_1Üllő Város Önkormányzatának szervezésében és a helyi civil szervezetek összefogásával ismét megrendezik a Mindenki karácsonyát a városban.

Idén is forralt borral, meleg teával és vidám karácsonyi hangulattal várják a szervezők Üllő város lakosságát és minden érdeklődőt! Hozzon magával mécsest, gyertyát, hogy az előző évekhez hasonlóan idén is elvigye otthonába a Szentföldről, a betlehemi Születés Templomából érkező szeretet lángját!

Időpont: 2012. decem­ber 20., 17 óra.
Helyszín: Penny Market parko­lója előtti tér

Ajándékozni öröm!

Kérjük, segítsen, hogy idén is minden üllői gyermeknek ke­rüljön ajándék a fa alá!

Ha talál olyan játékot, köny­vet, apró ajándékot, melyet gyer­meke vagy unokája már nem használ, kérjük, tegye egy cipős dobozba, írja rá milyen korú kis­lánynak vagy kisfiúnak szánja, és hozza el a Mindenki karácsonya ünnepén a kijelölt gyűjtőhelyre. Tegyük boldoggá közösen az ő karácsonyukat is, mert ajándé­kozni öröm!

Üllő Város Önkormányzata

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2012/12/18/mindenki-karacsonya-ullon/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19