Váltóállítási gondok miatt késtek a vonatok hétfőn

vonat vecsésAz folytatódó intenzív havazás, a feltorlódások miatt, a még nagyobb késések elkerülése érdekében, egyes elővárosi vonatokat nem közlekedtet a MÁV hétfőn.
A martonvásári, a monori, és egyes váci elővárosi vonatokat nem indítanak el. Helyettük a zónázó vonatokat minden állomáson és megállóhelyen megállítják.

Az ország nyugati és középső részén az intenzív havazás és az ónos eső miatt több, vonalon váltóállítási problémák, okoznak fennakadások a vasúti közlekedésben.
A MÁV Zrt. a frekventáltabb állomásokon megemelt létszámú hóeltakarító személyzettel tisztítja a váltókat. A váltófűtő berendezések a maximumon működnek, de a folyamatos havazás és a vonatok okozta menetszél miatt azonban minden vonat után újra kell tisztítani a váltókat.

 

Emiatt a Budapest-Győr, a Budapest-Esztergom, a Budapest-Székesfehérvár, a Budapest-Pusztaszabolcs, a Budapest-Lajosmizse, a Budapest-Cegléd, a Budapest-Újszász, a Budapest-Hatvan és a   Budapest-Veresegyház-Vác vonalon 20-60 perc, közötti késéssel számoljanak az utazók – tájékoztatott a MÁV.

Vonatokról aktuális információt itt találhatnak: KATT!

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2013/01/14/valtoallitasi-gondok-miatt-kesnek-a-vonatok/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19