Szolgálati közlemény

attention

Új év új változások, még  január 3-án változtattunk hírportálunk hozzászólásainak mikéntjén, a kommentelések már nincsenek Facebook regisztrációhoz kötve!

Csak egy névvel és email címmel (ezt nem tesszük közzé), hozzászólhatnak  híreinkhez, megírhatják véleményeiket, hiszen “Minden vélemény számít”!

Ennek részben technikai okai is voltak, a Facebook komment kliens sokszor, sokaknál nem működött megfelelően, többen jelezték ezt felénk. Honlapunk analitikája szerint olvasóink csupán 25%-as használja ezt a népszerű közösségi oldalt, így megszületett a döntés, hogy a többség számára is biztosítsuk a kommentelések lehetőségét a híreinkhez. Adatvédelmi és moderálási szabályzatunkat itt találják: katt.

Természetesen a dinamikusan növekvő Facebook rajongóink is a hozzászólhatnak ezekhez a bejegyzésekhez a közösségi oldalunkon! 

A Facebook mindig bemutat valami új fejlesztést. Az utóbbi hónapok változásai kis mértékben leszűkítették azokat a lehetőségeinket, hogy minden Facebook rajongónkhoz eljussanak a híreink, posztjaink.. Ha valaki korábban lájkolt egy oldalt (mint pl. Vecsés Hírek), még nem feltétlenül értesül mostanában minden bejegyzésünkről.
Van erre is megoldás!

Hogy ne maradjanak le semmiről, az oldalaknál, a Like alatti legördülő menüben be lehet állítani, hogy értesítéseket kapjanak a posztjainkról.

Kérünk mindenkit, hogy pipálja be a facebook oldalunkon a Mutatás a Hírekben” és az “Értesítések kérése” feliratot, hogy véletlenül se mulassza el ezeket!

Fb hírek

Jelöljék be az értesítéseket, hogy biztosan mindig értesüljenek a város és a térség legfontosabb híreiről!

A többi közösségi oldalunkat ez nem érinti ( Google+, Twitter, stb.)  azok megfelelően működnek továbbra is!

 A város és a térség legolvasottabb hírportálja!