Rendőrségi razzia a térség településein

rendőrség razzia

A rendőrség a következő egy hónapban többet fog járőrözni, ellenőrizni és  igazoltatni,  nem csak a lakóövezetekben, hanem a pályaudvarok, bevásárlóközpontok környékén is, az utóbbi hónapokban térség településein megnövekedett betörések, lopások visszaszorítása érdekében.

A Monori Rendőrkapitányság Vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2013. január  23-án 00 órától 2013. február 23-án 24 óráig,  a Monori Rendőrkapitányság illetékességi területén található lakóövezetek, lakóparkok, külterületek, nagyobb forgalmú VOLÁN, MÁV pályaudvarok rendőri ellenőrzése,  a vagyon elleni bűncselekmények megakadályozása,  az elkövetők beazonosítása, felkutatása, elfogása érdekében, kiegészítve a közterületen elkövetett bűncselekmények elkövetésének megelőzésével, elkövetőinek elfogásával.

A Rendőrségről szóló törvény értelmében a rendőrség a bűncselekmény elkövetőjének elfogása és előállítása vagy a közbiztonságot veszélyeztető cselekmény vagy esemény megelőzése, megakadályozása érdekében a rendőri szerv vezetője által meghatározott nyilvános helyen vagy a közterület kijelölt részén az oda belépőket vagy az ott tartózkodókat igazoltathatja.

Monori Rendőrkapitányság