Női “pofonparty” Vecsésen

woman-300x294A Vecsés SE női boksz, és edzőmeccseknek biztosít lehetőséget február 9-én, az első vecsési pofonpartin.

Elég rosszul indult ez az esztendő a női szakág részére, hiszen már január első napjaiban azzal kellett szembesülnünk, hogy a női ökölvívókat kizárták a Bizalom Kupasorozat 2013-as versenyeiről.
Mivel a legtöbb fővárosi és környékbeli klubnak ez volt az egyetlen lehetősége a női ökölvívók ringbe lépésére, így-annak ellenére, hogy 2012-ben olimpiai sportággá vált- tovább romolhat a szakág helyzete.

Természetesen mi szeretnénk ezt a folyamatot megfordítani, így keressük a lehetőségeket a lányok versenyeztetésére. Szerencsére több klubvezető is megkeresett, és felajánlotta, hogy szívesen rendez Pofonpartikat, ennek első lépése a február 9.-én szombaton Vecsésen a Womanbox Pofonparty.

Az UTE mellett Székesfehérvár, Nyíregyháza, Szeged és Baja is jelezte rendezési szándékát, így várhatóan ezeken a helyeken is lesz lehetőségünk ringbe lépni. További terveink között szerepel egy Bizalom Kupához hasonló sorozat beindítása is a “gyengébbik nem” részére, addig is ezek a Pofonpartik csökkenthetik a krónikus meccshiányt.

Womanbox Női Pofonparty

2012. február 9. Szombat

Helyszín: Vecsés SE Ökölvívó terem
Cím: 2220 Vecsés, Kálmán utca 18.

Mérleg és sorsolás: 9-10 óra között

Mérkőzések kezdete: 11 órától folyamatosan

A mérkőzések az University Boxing Clubban megszokott módon lesznek lebonyolítva.

Résztvevők: A rendezvény minden korosztály számára nyitott. Várjuk serdülő korú lányok jelentkezését is, mivel szeretnénk nekik is lehetőséget adni edzőmérkőzésre.

A rendezvényen a részvétel ingyenes.

Forrás: womanbox.hu

Ha érdekes volt a cikk nyomj egy “lájkot”! :)                                                                                                Nézd meg a többi új cikkünket is!