Megmentették a kihüléstől

fagyottnagy2013. február 03-án a reggeli órákban, lakossági bejelentés érkezett a rendőrsége, hogy egy idős férfi fekszik Gyömrő határában átázva, kihűlve.

A bejelentés után a maglódi rendőrjárőr a helyszínen,  a  Vadvirág utca végén, a város határában, egy idős férfit talált, aki az utcán feküdt, csapadéktól átázott ruhákban, lehűlt testtel, és már nem tudott kommunikálni.
Az akkor még  ismeretlen férfit  pléddel betakarták, majd az orvosi segítség megérkezéséig a bejelentő lakásába vitték. Az orvosi ügyelet kérésére a férfit a budapesti Erzsébet Kórházba szállították, hogy alaposabban megvizsgálták, szerencsére nem lett komolyabb baja.

A rendőri intézkedés során végül megállapították  az addig ismeretlen  férfi személyazonosságát is, mivel ruházatában semmiféle irat nem volt fellelhető.

A Monori Rendőrkapitánysága felhívja mindenki figyelmét, hogy személyes irataikat minden esetben tartsák maguknál, illetve kiemelt figyelmet fordítsanak, különösen az idős, beteg, hajléktalan személyekre, akik a téli időjárás veszélyei miatt, könnyen kihűlhetnek,  amennyiben kinn rekednek a szabadban!

Ha érdekes volt a cikk nyomj egy ?lájkot?! icon smile Gyömrő nem tudja fizetni 200 diák étkeztetését                                                                                                Nézd meg a többi új cikkünket is!