Autókat lopott ? a rendőrség elfogta a monorerdői férfit

dunaharaszti autótolvajA férfi négy autót is ellopott, szerdaa délután Dunaharasztiban elfogták. Tizenhárom büntetőeljárás van ellene  folyamatban.

A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2013. február 3-án a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság illetékességi területéről négy személygépkocsit tulajdonított el . A 26 éves bűntett előéletű férfi Fehérgyarmat környékén éppen a harmadik lopott autóval karambolozott, amikor arra utazók megálltak segítséget nyújtani. Az autótolvaj beugrott a segítséget felkínálók járművébe, és elhajtott a negyedik lopott autóval.

Fehérgyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás kísérlete, garázdaság, jármű önkényes elvétele, valamint rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást S. Tibor János 26 éves monorierdői lakos ellen.

A Pest Megyei Főügyészség szóvivője,  Kállai Gábor elmondta,  hogy az ócsai rendőrök  február 6-án, szerdán, kora délután,  Alsónémediben közúti ellenőrzésen igazoltatni akarták a férfit, de ő továbbhajtott. A járőrök utána hajtottak, majd az 51-es főút 17-es kilométerszelvényénél az autót megelőzve, előtte megálltak. S. Tibor is félreállt az általa vezetett autóval, azonban amikor a járőrök kiszálltak a rendőrautóból, a férfi ismét el akart ?menekülni?, a járőrök azonban gyorsan, határozottan intézkedtek és elfogták a férfit, majd az ócsai rendőrőrsre előállították.

Kállai Gábor tájékoztatása szerint a járműlopások mellett közúti veszélyeztetés és hivatalos személy elleni erőszak miatt is eljárást indíthatnak a gyanúsítottal szemben.

Vecsésen két hete fogtak el a rendőrök egy autótolvajt, aki az üldözése során több autót is összetört, mire megtudták állítani.

Ha érdekes volt a cikk nyomj egy ?lájkot?! icon smile Differenciált helyjegyárakat vezet be a MÁV Start                                                                        Nézd meg a többi új cikkünket is!