Edzőmérkőzéseken nyert a Vecsés FC

vfc0Tart a felkészülés a tavaszi szezonra a vecsési focicsapatnál. Eddig három edzőmérkőzésen van túl a csapat.

Kettő alacsonyabb osztályú (Délegyháza,Taksony) és egy NB3-as (RAFC) csapat ellen, három meccsből három győzelem.

A vecsesfc.hu az edzőt, Kántor Attilát kérdezte, értékelje csapata eddigi teljesítményét:

?Erőnlétileg a felkészülés közepén tartunk. Eddig a csapatban van körülbelül hatvan-hetven kilométer. Ezt folytatjuk?! Most már a nyers, labda nélküli futásokat abba hagyjuk. Most jönnek a labdás gyakorlatok és a rövidtávú futások. Az igazolások területén is előrehaladott állapotban vagyunk. Sikerült megegyeznünk Moldován Tiborral akinek csak NB1-es  mérkőzései vannak. Vele biztosan erősödünk. Meg fogunk egyezni Dixonnal, ő egy irányító középpályás, a Brescia másodosztályú csapatában játszott, itthon a Nyíregyházánál és a Honvédnál szerepelt. Meg szeretnénk még egyezni egy baloldali középpályással és egy baloldali védővel, amiben hiány van. Az eredmények engem most még nem érdekelnek.
Engem az érdekel, hogy legyünk jó erőben, és így ahogy most, haladjunk tovább a munkában. Utána, majd ha a munka megvan, tudunk beszélni az eredményekről is. ?

Az egyszeres román válogatott , aki éppen Magyarország ellen debütált, Moldován Tibort sikerült megszereznie a vezetőségnek.  Az első edzés előtt, egy rövid bemutatkozás erejéig elsőként a vecsesfc.hu-nak nyilatkozott:

Üdvözlünk ismét Magyarországon! Azért ismét, hiszen ez nem az első kalandod itt nálunk. De erről majd később, amikor beszélsz egy kicsit a pályafutásodról. Hogy érzed magad? Mit jelent Neked itt lenni Magyarországon?

-Üdvözlök mindenkit! Jól érzem magam, örülök, hogy itt lehetek, bár nem gondoltam, hogy a harmadosztályba jövök, de remélem ez egy jó munka lesz. Remélem, minél hamarabb be fogok illeszkedni a csapatba. Nagyon kedvesen fogadtak, a csapat, a vezetők és az edzők is. Gendúr László hozott ide, aki már régi ismerősöm. Azt hiszem, hogy a vecsési csapat számomra egy jó ugródeszka lesz a magasabb osztályú csapatok felé. Azt gondolom, hogy talán Magyarország lesz az, ahol befejezhetem pályafutásomat.?

– Magyarországon megfordultál az Újpest és Nyíregyháza csapatában is. Romániában a nevelőegyesületed után hamar ? 23 évesen –  elkerültél a Dinamo Bukaresthez is. Aztán még megfordultál más Román első és másodosztályú csapatokban. Ilyen múlttal érkeztél hozzánk. A pályafutásodban ezt a vecsési állomást hová tennéd itt a harmadosztályban?

– Ahhoz képest, hogy az utolsó időkben nem voltam valami nagy formában, én előre lépésnek számítom a vecsési klubot.

-A Román másodosztályban szereplő Nagyváradról (Orodea) kerültél ide a Vecsésbe. Képben vagy valamennyire a magyar labdarúgás aktuális helyzetével, a harmadik vonallal?

– A harmadik vonalat annyira nem ismerem, de azon leszek, hogy minél gyorsabban beilleszkedjek.

-Utolsó kérdésként csak annyit, hogy hányszor kell az ellenfeleknek majd felállni középkezdéshez a góljaid után?

– Nem szoktam ilyen ígéreteket tenni. A legfontosabb, hogy játsszak, jól játsszak, mert a gól jön magától.?

-Köszönjük, és nagyon sok sikert kívánunk Neked itt Vecsésen a bajnokságban!

További edzőmérkőzések időpontjai:

Február 10. 13óra    Felsőpakony ? Vecsés (Soroksár)

Február 14. 19óra    R.T.K. – Vecsés (Soroksár)

Február 16. 9óra      Biatorbágy ? Vecsés (Budafok)

Február 20. 18óra    Vecsés – ? (Soroksár)

Február 23. 13óra    Üröm ? Vecsés (Üröm)

Február 27. 15.30     Vecsés ? R.T.K. (Vecsés)

www.vecsesfc.hu

Ha érdekes volt a cikk nyomj egy ?lájkot?! icon smile Vigyázz, csalók járják az utcákat!                                                                                  Nézd meg a többi új cikkünket is!