Hat nap után szabadul a gyáli ámokfutó

Fotó: Veres Viktor

Ahogy arról korábban beszámoltunk, csütörtökre virradó éjszaka nem állt meg egy autós Gyálon, amikor a rendőrök igazoltatni akarták, hanem továbbhajtott és hosszas üldözés után a csepeli gyorsforgalmi úton tudták megállítani.

K. Ottót az M5-ös autópályán akarták igazoltatni, ő azonban ahelyett, hogy lehúzódott volna, a gázra lépett. Ezután mintegy 15 kilométeres hajsza következett.

A férfit végül a csepeli gyorsforgalmi út elején tartóztatták fel. Az ámokfutó nem vette észre, hogy elfogyott az út, átrepült egy árkon, majd egy mocsaras területen állt meg. Kiugrott az autóból, de a sáros, felázott terepen nem sok esélye volt, hamar elfogták. A férfi el volt tiltva a járművezetéstől, ezért fogta menekülőre.

A Facepress információ szerint ma gyorsított eljárásban 6 nap elzárásra ítélte őt a bíróság, jövőhéten szabadon távozhat. Közúti veszélyeztetés és egyéb cselekmények miatt indul ellene eljárás, ezekben az ügyekben később tűzik ki a tárgyalást, addig a férfi a hat nap letelte  után szabadlábon védekezhet.
Információik szerint egyébként az illető eddig 15 évet ült, egy betörőbanda tagja, a járművében több, betöréshez használt eszközt is találtak a rendőrök.

Forrás: Facepress
Fotó: Veres Viktor

Fotó: Veres Viktor

autos2jpg

Fotó: Veres Viktor/Blikk

Ha érdekes volt a cikk nyomj egy ?lájkot?! icon smile Egy nap alatt két drogfogás Pest megyében                                                                                  Nézd meg a többi új cikkünket is!