Ki tett legtöbbet Vecsésért?

vecsesikaposztafeszt (1)Városi címek adományozásához várja a lakosság javaslatait Vecsés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete.

A ?Helyi kitüntetések alapításáról, adományozásáról? szóló rendelet (12/2011.III.25.) szerint idén is kiosztják Vecsésen a ?díszpolgári címet?, a ?Pro Urbe? emlékérmet és oklevelet, valamint az ?Elismerő Oklevelet?.

Azok kaphatnak ilyen kitüntetéseket, akik a település fejlődéséért hosszabb időn keresztül áldozatos munkát vállaltak.

A javaslatokat – írásbeli indoklással – 2013. március 1-ig lehet benyújtani a Polgármesteri Hivatal titkárságára. A kitüntetések odaítélésről a képviselő-testület dönt. A kitüntetéseket 2013. június 14-én a város ünnepségén adják át.

 

Ha érdekes volt a cikk nyomj egy ?lájkot?! icon smile Szigorodhat az önkormányzatok törvényességi felügyelete                                                            Nézd meg a többi új cikkünket is!

 

 

 

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2013/02/12/ki-tett-legtobbet-vecsesert/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19