Kést rántott egy mobilért

késelőÓcsán  kedd este két fiatal támadott megy egy harmadikat, de negyed órán belül elfogták az egyiket a rendőrök.

2013. február 12-én egy 18 éves fiatalember tett bejelentést a Dabasi Rendőrkapitányság ügyeletén, mely szerint az esti órákban egy ócsai útkereszteződésben két, általa ismeretlen személy leszólította, majd cigarettát és készpénzt követeltek tőle.
Amikor a sértett ezt megtagadta, a támadók egyike egy kést vett elő, mellyel szúró mozdulatokat tett a férfi felé, közben a kabátját  is megvágta.

Eközben a támadó társa hátulról lefogta a sértettet, akinek  zsebéből egy közel 60. 000.- forint értékű mobiltelefont vettek ki.

A bűncselekmény elkövetése után a megtámadott fiatal értesíteni tudta a rendőrséget és ennek is köszönhetően a helyszín közelében elfogták K. János 18 éves ócsai lakost, akit a Dabasi Rendőrkapitányságra előállítottak, majd gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vettek. A rendőrség kezdeményezi a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését. Társa személyazonosságának megállapítása folyamatban van.

Az eltulajdonított telefont a helyszíni szemle során a hóban megtalálták a rendőrök.

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt indult eljárás a Dabasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán K. János 18 éves ócsai lakos és eddig ismeretlen társa ellen.

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Ha érdekes volt a cikk nyomj egy ?lájkot?! icon smile Név és Nemzet(iség) előadás                                                            Nézd meg a többi új cikkünket is!