Autófeltörőket fogtak el Vecsésen

vtpe2013. február 15-én a Vecsési Rendőrőrs a vagyon elleni bűncselekmények (betörések, gépjármű-feltörések) visszaszorítása érdekében fokozott ellenőrzést szervezett, melyben a vecsési polgárőrség 4 fővel, 2 autóval vett részt.

Péntek este 22:32 órakor a rendőrség kérésére megjelentek a polgárőrök a Berzsenyi utcában, ahol két ember elfogásához kértek segítséget, akik épp egy autót akartak ellopni.

Az egyik elkövetőt a rendőrség egy autó alatt megtalálta. A másik elkövető a helyszínről elmenekült, azonban szemtanúk látták, hogy az Arany János utca egyik épülő ingatlanában bújik el. A polgárőrök és rendőrök az épület átvizsgálása során fóliák alatt megbújva találta meg a budapesti fiatalembert.

A fokozott ellenőrzés során több gyanús személyt, járművet észleltünk, melyek mindegyikét a rendőrség intézkedés alá vonta.

Eredményes éjszaka volt, folytatása következik.

VTPE

Ha érdekes volt a cikk nyomj egy ?lájkot?! icon smile Vecsésen is kitűzték a székely lobogót                                                                            Nézd meg a többi új cikkünket is!