Mindent egy helyen a Kökin

köki bkvA vasútra, a Volánbusz távolsági járataira és a budapesti közlekedésre érvényes bérletek is vásárolhatók a MÁV-START pénztárában.

A MÁV-START Zrt. az utasok jobb kiszolgálása és a kényelmesebb menetjegyváltási lehetőség biztosítása érdekében a Kőbánya-Kispest állomáson lévő pénztárában a belföldi vasúti menetjegy-értékesítés mellett Volánbusz Zrt.- és BKK-bérletek megváltására is lehetőséget biztosít.

A fejlesztés évente nagyságrendileg másfél millió utazó bérletvásárlását teszi egyszerűbbé, ezen felül a közösségi közlekedés összehangolását is szolgálja. Az intermodális csomópont pénztárában a menetjegyek, bérletek árának kiegyenlítése készpénzzel vagy bankkártyával történhet.

A vasúttársaság részéről elsőként alkalmazott nagyszabású együttműködés ? Újpest megállóhely vasúti pénztára után ? Kőbánya-Kispest állomás pénztárában is szélesebb körű vásárlási szolgáltatást nyújt az utasok számára.

Ha érdekes volt a cikk nyomj egy ?lájkot?! icon smile Vasárnap a sok eső miatt figyelmeztet a meteorológia                                      Nézd meg a többi új cikkünket is!