Bordélyházat számoltak fel a Gyömrői úton – videó

bordélyház gyömrői útLuxus bordélyházat számoltak fel a rendőrök Budapesten a Gyömrői úton. A több száz négyzetméteres kuplerájra kommandósok csaptak le.

Kívülről semmi sem utal arra, hogy a  főváros XVIII. kerületében, a gyorsforgalmi út mellett lévő ház valójában 2005 óta  bordélyház, amely több száz négyzetméteres és eleve úgy alakítottak ki, hogy alkalmas legyen a legkényesebb ízlésű vendégek fogadására is.

A prostituáltak éjjel-nappal fogadták a vendégeket a házat csaknem három méter magas kapu és fal védte a kíváncsi szemek elől.

Az elkövetők  azonosítása után felmerült a gyanú, hogy azok fegyverrel rendelkeznek, ezért elfogásukhoz a rendőrség a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársainak a segítségét kérte. A rendőrök a három gyanúsítottat csütörtökön  elfogták.

Az ügyben egy 46 éves és egy 43 éves férfival, valamint egy 30 éves nővel szemben üzletszerű kéjelgés elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Gyermek és Ifjúságvédelmi Osztálya. Mindhárman budapestiek, mindhármukat őrizetbe vették, de csak a két férfi előzetes letartóztatását kezdeményezték.

 

Ha érdekes volt a cikk nyomj egy ?lájkot?! icon smile Ismét vizsgálják az óvodai és iskolai menzákat                                                                        Nézd meg a többi új cikkünket is!