Vecsési általános iskolák felvételi tájékoztatója

iskola számolásTájékoztató a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Vecsési Tankerületének fenntartásában működő általános iskolák felvételi körzeteiről és beiratkozásról.

Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2013/2014. tanévre történő általános iskolai beíratásokra az alábbi időpontokban kerül sor:

2013. április 8 – 9. (hétfő, kedd) 8.00 órától 18.00 óráig

Tanköteles, azaz 2007. augusztus 31-ig született gyermekét a szülő köteles a lakóhelye, ennek hiányában tartózkodási helye szerinti illetékes vagy a választott iskola első évfolyamára beíratni.

Az első évfolyamra történő beíratáskor a gyermek személyazonosítására alkalmas, a gyermek nevére kiállított személyi azonosító és a lakcímet igazoló hatósági igazolványt és az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolást kell bemutatni.

A felvételről első fokon az iskola igazgatója dönt, elutasítás esetén a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Vecsési Tankerületének igazgatója hivatott a felülbírálati kérelmet elbírálni.

Állami fenntartású általános iskolák

 1.      GRASSALKOVICH ANTAL NÉMET NEMZETISÉGI ÉS KÉTNYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA ? ANTON GRASSALKOVICH GRUNDSCHULE WETSCHESCH
                         2220 Vecsés, Fő utca 90-92.

 2.      GRÓF ANDRÁSSY GYULA ÁLTALÁNOS ISKOLA
                        2220 Vecsés, Erzsébet tér 1.

 3.      HALMI TELEPI ÁLTALÁNOS ISKOLA
                        2220 Vecsés, Halmy József tér 1.

Általános iskola felvételi körzete : KATT IDE


Nem állami fenntartású iskola

PETŐFI SÁNDOR RÓMAI KATOLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM

2220 Vecsés, Petőfi tér 1.

Felvételi körzete: Vecsés és a környező települések közigazgatási területéről

Tankerületi igazgató