Vecsési lány nyert a rangos versenyen

5.-Girls-Box-Cup-WTV-Dina-AttilaEgy arany és négy ezüstérmet szerzett a 11 fős magyar női ökölvívó válogatott a március 1-3. között Hamburgban megrendezett 5. Girls Box Cup nemzetközi versenyen, ahol 11 ország 154 ökölvívója lépett ringbe. A vecsési színeket a junior   Hegedűs Diána képviselte.
A junior EB ezüstérmes és junior magyar bajnok Diána nyerte a válogatott egyetlen aranyérmét. Diána az elődöntőben a lengyel Paulina Sobieskát győzte le egyhangú pontozással, majd a döntőben a török származású, de német színekben versenyző Sabah Moukdir ismerkedhetett meg a vecsési pofonokkal.

Diána a döntőt magabiztos 17:5 pontaránnyal megnyerve léphetett fel a dobogó legfelső fokára.

A vecsési lányra még komoly feladatok várnak ebben az évben, hiszen a junior korcsoportban világbajnokságot, Európa bajnokságot, és Uniós országok bajnokságát is rendeznek, ahonnan Dianától érmeket vár a Magyar Ökölvívó Szakszövetség. A csapattal utazott a vecsési edző Seres Attila, aki egyben a női válogatott vezetőedzője is.?
vecsesbox.hu
Ha érdekes volt a cikk nyomj egy ?lájkot?! icon smile Nem került forgalomba a mérgezett tej   videó                                                                        Nézd meg a többi új cikkünket is!