Döntetlennel kezdett a Vecsés FC – videó

Vecsés FC Dunaharaszti MTKAz NB III Alföld-csoport tavaszi nyitó fordulójában a bajnokság listavezetőjéhez látogatott a vecsési focicsapat.

A mérkőzés nem úgy indult ahogy szerettük volna, hiszen már a második percben egy érintés nélküli szögletgólból előnyt szerzett a hazai csapat.

Beszorultunk  és sorozatban ívelték a szögleteket kapunk elé és csak a védekezésre tudtunk beállni. A támadásokban nem sok esélyünk volt hiszen Moldovánra mindig legalább két ember vigyázott és hiába futott folyamatosan a légiós, az őrzők mindig a nyakában lihegtek. Nem is kerültünk igazi gólhelyzetbe.
A hazaiak a 30. percben egy bal oldali támadás végén tovább növelték az előnyüket.

Kántor Attila cserére szánta el magát és Sztancsek Pétert küldte a pályára egy kis szerkezeti cserével ötvözve. A fiatal játékos meghálálva a bizalmat sokkal stabilabbá tudta tenni a jobb oldalunkat. Ennek ellenére a 36. percben a hazaiak idegenlégiósa is betalált a kapunkba. Az alapvonal előtt becsúszva próbálta beadni a labdát ballal ,de a saját jobb lábát találta el, amiről a tehetetlen kapusunk mellet gurult a labda a hálóba.

 

Nem tudjuk mi történt a szünetben az öltözőben, milyen fejmosást kaptak a játékosok,de mintha egy másik csapat jött volna ki a második félidőre. El kezdtünk tudásunknak megfelelően játszani és végre mi szorítottuk be az ellenfelet.
Az 50. percben egy szögletből Czipper Zsolt fejelt a hálóba, majd egy perc múlva megint szögletből Kiss Krisztián volt eredményes.

A feljavult és eredményes játékunknak köszönhetően a 65. percben Kollár Dani bombájával már döntetlenre állt a mérkőzés, ami nyílt és izgalmas volt, hiszen a Dunaharaszti sem adta fel a támadásokat.

Az utolsó percben  Czipper labdájával Sztancsek lépett ki a védők között de lövését Vasvári kapus nagy bravúrral hárítani tudta.

Igazságos döntetlen született, ahol az első félidőben a listavezető, a második játékrészben pedig mi játszottunk jobban.

Dunaharaszti, 200 néző, vezette: Kőrösi

DMTK: Vasvári, Lázár, Rétsági, Wágner, Dallos, Mészáros (Dobesch 84.p), Németh, Grimm, Dabasi, Rebecsák (Kiss G. 78.p), Salami (Miholics 60.p)

Vecsés: Gerstenbrein, Gáspár (Sztancsek 32.p), Ferencz, Madar, Fekecs, Aigbekaen, Kiss K., Czipper, Lázok, Kollár (Tell 74.p), Moldovan (Holló 55.p)

Gólszerzők: Rebecsák 2.p, 30.p, Salami 36.p ill. Czipper 50.p, Kiss K. 51.p, Kollár 65.p

Sárga lapok: Dabasi 53.p, Grimm 86.p ill. Gáspár 15.p, Aigbekaen 21.p, Kollár 41.p

forrás: Vecsés FC, Dunaharaszti MTK

 

 

 

Ha érdekes volt a cikk nyomj egy “lájkot”! icon smile Habzik a Gyáli patak, de nem veszélyes                                     Nézd meg a többi új cikkünket is!