Autótolvajokat keres a rendőrség

autólopásHárom autót loptak el egy éjszaka alatt Vecsésen és Gyömrőn, keresik az elkövetőket.

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított ismeretlen tettes(ek) ellen, aki(k) 2013. március 19-éről 20-ára virradó éjszaka a Monori Rendőrkapitányság illetékességi területén  három alkalommal követtek gépjármű lopásokat Vecsés és Gyömrő területén.

A fenti esetekben a tanúk felkutatása és az elkövetők felderítése jelenleg is folyamatban van.

A Monori Rendőrkapitányság területén az elmúlt időszakban nem volt jellemző a gépjárműlopás, ezért a kapitányság mindent megtesz az elkövetők felderítése és elfogása érdekében.

A lakosság segítségét kérjük abban a tekintetben, hogy segítsék a további gépkocsilopások megelőzését. A rendőrök javaslata az, hogy a gépkocsikat ? amennyiben lehetőség van rá ? udvaron, garázsban, jó közvilágítással rendelkező helyen, lezárt állapotban, ha van benne riasztó, azt élesítve parkolják le.

Ne hagyjanak a gépkocsi utasterében táskát, egyéb értéket, ha lehetőség van rá, a csomagtartóban sem legyen érték.

Ha gyanús, lassan közlekedő, többször visszatérő gépjárművet látnak a nap bármely szakában, írják fel a rendszámot, figyeljék meg a benne ülőket.

Az eltulajdonított gépkocsik mindegyike egy millió forint alatti értékű, ezért arra kérjük az állampolgárokat, hogy ne csak a nagy értékű gépkocsikat helyezzék biztonságba.

Ezúton kérjük a lakosságot, hogy aki érdemi információval rendelkezik a fenti esetekről, illetve az elkövetőkről, hívja a Monori Rendőrkapitányságot a 06-29/410-367 telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 107, 112 központi segélyhívószámokon.

Monori Rendőrkapitányság