Születés hete Gyálon is

Idén már tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Születés Hete országos szakmai, kulturális és tájékoztató rendezvénysorozat. A szervezők május 4-12 között, közel hatvan helyszínen ? térségünkben Gyálon ? várják az érdeklődő párokat, kismamákat, kispapákat, nagymamákat és nagypapákat.

A helyszínekre látogatók ebben az évben is számos program közül választhatnak. Az évről évre nagy érdeklődésre számot tartó szülésfelkészítések, szoptatási tanácsadások, és hordozó alkalmatosságok bemutatói mellett a szervezők filmvetítésekkel, kerekasztal beszélgetésekkel, kiállításokkal, koncertekkel, bemutatókkal, illetve szabadtéri programokkal kedveskednek a látogatóknak.

szuletes-hete

A rendezvénysorozat célja, hogy a látogatók minél szélesebb körben jussanak hiteles információkhoz. Erről a szervezésben részt vevő, illetve a témákat összeállító védőnők, szülésznők, szoptatási tanácsadók, dúlák, művelődésszervezők, pedagógusok, hordozást oktató szakemberek, baba-mama klubok, női körök, alternatív gyógyászati központok, játszóházak, illetve közhasznú civil szervezetek gondoskodnak.

Ha érdekes volt a cikk nyomj egy ?lájkot?! icon smile A helység kalapácsa   korlátlan a helyi politika hatalma?                                                                                                Nézd meg a többi új cikkünket is!