Alma koncert a vecsési Mesefesztiválon

ALma zenekar2013. május 26-án, a Bálint Ágnes Mesefesztiválon az Alma zenekar is fellép.


A  gyerekzenekar a közel 1 órás családi koncert során improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők, pedagógusok is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak.  Sikerük kulcsa a gyermeklelket megérintő őszinteségben, a ?nevető?,- és ?tánc-izmokat? egyaránt megmozgató képességükben rejlik. A zenekar műsorában a nagysikerű saját dalok mellett 14 éve töretlen sikerrel adja elő a klasszikus és kortárs költők legszebb verseit megzenésítve.

A koncert gerincét természetesen a nagy közönség kedvencek alkotják, mint az Almamánia, Nád a házam, Ma van a szülinapom, Helikoffer, Szuperkukák,  de ezek mindig az aktualitást kiszolgáló dalokkal egészülnek ki. Műsoruk során nevetve tanítják a gyerekeket, miközben felhőtlen és tartalmas szórakozást nyújtanak az egész családnak.

Sok szeretettel várnak minden dalolni, kacagni és táncolni vágyó gyermeket és gyermeklelkű felnőttet. A zenekar felállása 4 fő almagerezddel: ( Buda Gábor – ének, gitár, Szabó Tibor – gitár, bouzouki, tambura, Maroevich Zsolt – brácsa, hegedű, Székely Zoltán – furulya, kaval, szaxofonok)

Időpont: 2013. május 26-án,vasárnap,  délután 14.30, a Bálint Ágnes Kulturális Központ előtt, a Piac téren.

 

A koncert része a vecsési Bálint Ágnes Mesefesztiválnak,  aminek a teljes programsorozatáról ide kattintva olvashatnak.

 

 

 

Ha érdekes volt a cikk nyomj egy ?lájkot?! icon smile Templomi koncert Vecsésen         Nézd meg a többi új cikkünket is!