Mutogatós férfit fogtak el Üllőn

Illusztráció

Illusztráció

Az elmúlt hetekben több környékbeli településről, többi között Maglódról és Gyömrőről is jelezték, hogy egy férfi  iskolás lányoknak mutogatja magát. Üllőn felismerték és elfogták.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2013 áprilisában több alkalommal az üllői általános iskola környékén egy robogón ülve követett fiatal, valamint kiskorú lányokat és nemi szervét mutogatta nekik önkielégítés céljából.

2013. május 1-jén a mutogatót felismerték Üllőn és értesítették a rendőrséget. A helyszínen tartózkodó polgárőrök, valamint a sértettek rokonai a vecsési járőr kiérkezéséig a gyanúsítottat visszatartották.

 A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat szeméremsértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. János 40 éves felsőpakonyi lakos ellen. F. Jánost a rendőrök előállították, majd gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették.

Az előzetes letartóztatásra vonatkozó rendőrségi javaslattal az illetékes ügyészség egyetértett, a bíróság azonban nem tartotta indokoltnak a személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedés elrendelését, elengedték az előzetes letartóztatásból.

A  további eljárást a Monori Rendőrkapitányság  folytatja le a gyanúsítottal szemben, aki szabadlábon védekezhet.

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság