Mazsola játszóház Vecsésen

Fotó: IPS-Gyerekszem

Fotó: IPS-Gyerekszem

Hamarosan megnyílik a Mazsola Játszóház a Bálint Ágnes Kulturális Központban.

Ha szeretné jó társaságban, biztonságban és vidám játékok mellett tudni gyermekét, amíg Ön vásárol, tornázik, könyvtárban van, vagy épp ügyeit intézi, a Mazsola Játszóházban szakképzett pedagógusok várják sokszínű foglalkozással gyermekét!

A hiánypótló játékbirodalomban minden feltétel adott a 2-12 éves korú gyermekek számára a felhőtlen kikapcsolódáshoz.

Az  épített játszótéren senki sem fog unatkozni, hiszen kétszintes labirintus, csúszda, ?labdamedence?, mászótorony, boxzsákok, hálós padozat, egyensúlyhenger, óriáslabdák, akadálypálya valamint Mazsola és társai színező sarok várja a gyerekeket.
A serdülőkorúak számára Tini Klubot szerveznek heti egy alkalommal a házban, ahol bárki új barátokra találhat!

Ha eddig gondot okozott egy otthoni gyermekzsúr lebonyolítása, a gyereksereg fogadása, levesszük a terhet a válláról! Egy emlékezetes, élményekben gazdag születésnaphoz vagy céges gyermekrendezvényhez is minden feltétel adott a Mazsola Játszóházban!

2013. május 25-től ? hétfő kivételével – mindennap 10-20 óráig ügyességet és mozgásos tevékenységet fejlesztő játékelemekkel felszerelt, 80 nm-es játékvárral várják az örökmozgó gyerkőcöket!

A Mesefesztivál hétvégéjén a  Mazsola Játszóházat ingyenesen kipróbálhatják a  2-12 éves gyerekek és a kisebbekre is gondoltak. A Bálint Ágnes Kulturális Központban lévő Gammel József teremben ügyességet fejlesztő labdajátékokkal szeretnék bevonni a 0-6 éves csöppségeket, ahol a játszóház játékait is kipróbálhatják. A Mesefesztiválon, a Mesék utcáján  a gyerkőcök játszhatnak Mazsolával, lesz akadálypálya, kézműveskedés, kirakó, memória játék, közös képkészítés valamint nyereményjáték.