Anett lett a legszebb tanárnő

Falvai Anett

Fotó: Isza Ferenc, Bors

A vecsési Falvai Anettet választották meg olvasók a Bors Legszebb Tanárnőjének. A 33 éves pedagógus nem akarta elhinni, hogy győzött. Ő utaz­hat a párjával Bükfürdőre egy hétre, s az ő osztályának hozza el az újság az kedvencüket.

Üdvrivalgás tört ki a vecsési Petőfi Sándor Általános Iskola és Gimnázium 4./b osztályában, amikor kiderült: szeretett osztályfőnökük, a 33 esztendős Falvai Anett nyerte meg a Bors Legszebb Tanárnője versenyét. Anett néni száznál is több csinos kollégáját előzte meg az újság versenyén, a döntőben pedig a szavazatok 57 százalékát gyűjtötte be.
Az utolsó pillanatig kétkedett abban, hogy valóban ő a legszebb ennyi csinos és nagyszerű tanárnő között.

? Valóban hihetetlen az egész, nem is tudom még felfogni, hogy én győztem ?mesélte széles mosollyal. ? A gyerekek az iskolából, a kedvesem, Zoli, mindenki, aki csak tudott, mellettem kampányolt. Múlt héten már az is előfordult, hogy Vecsésen olyanok kívántak az utcán sok szerencsét, akiket nem is ismerek ? tette hozzá Falvai Anett. Tanítványai saját kezűleg gyártottak szórólapokat, amiket városszerte ismerősök és ismeretlenek kezébe nyomtak. De az interneten is hatalmas erőkkel buzdították az embereket szavazásra.

? Csodás dolog, hogy elmehetek egy wellnesshétre a párommal kikapcsolódni, és a gyerekeknek is nyertem egy találkozást kedvenc hírességükkel. De nem ez az, aminek a legjobban örülök. Az tesz igazán boldoggá, hogy most megtapasztalhattam, mennyi szeretet vesz körül, és mennyi ember támogatására számíthatok ? húzta alá a tanárnő.

1 Falvai Anett gyerekekkel-03-vsz

Az ország legszebb tanárnője, Anett a gyerekekkel még nem is beszélt arról, hogy ha győz, akkor melyik hírességet vigye el nekik a Bors, mert nem akartak előre inni a medve bőrére. Tegnap viszont összedugták a fejüket a diákok, és összeírták azoknak a sztároknak a nevét, akikkel szívesen találkoznának. Radics Gigi énekesnőt, Cseh László úszóolimpikont vagy Janicsák Veca énekesnőt is szívesen látnák.
Valamelyikük hamarosan ellátogat a vecsési iskola 4./b osztá­lyába.
forrás: borsonline.hu

Ha érdekes volt a cikk nyomj egy ?lájkot?! icon smile Adj vért és ments meg három életet!   véradás Vecsésen                                              Nézd meg a többi új cikkünket is!