VIII. Csülökfesztivál Üllőn

csulokfeszt1Üllő Város Önkormányzata és az Ül­lői Általános Ipartestület más civil szervezetek közreműködésével, ha­gyományőrzés céljából június 8-án, szombat reggel 8 órai kezdettel is­mét megrendezi a Csülökfesztivált.

Idén azonban rendhagyó módon nem a Jobb 1 Kávézó előtti füves terüle­ten, hanem a Városi Sportcsarnok előt­ti zöld területen.
A fesztivál csülökfőző versenyén baráti társaságok indulhatnak. A nyersanyagról és a főzéshez szükséges eszközökről, sátorról, padokról stb., a csapatoknak kell gondoskodni.

A nevezés egyetlen feltétele, hogy az elkészített ételben valamilyen for­mában jelen legyen a fesztivál név­adója a csülök.
Az elkészült ételeket 3 fős zsűri ér­tékeli. A zsűri az ételek mellett a terí­téket is pontozza. Az első 3 helyezett díjazásban részesül, minden résztvevő emléklapot kap. A versenyen különdí­jakat is kiosztanak a szervezők.

A főzőversenyre jelentkezhetnek Tóth Bélánál, a verseny főszervezőjé­nél a 06-20/979-4636-es telefonszámon, illetve Kerezsi Sándornál a 06-30/924-1419-es telefonszámon.

A programra regisztrálni 8 órától 9 óráig lehet, megnyitó 9 órakor. Zsűrizés 12:30-tól, eredményhirdetés 15:30-tól.

szorolap_kicsi