A gyerekek kedvence volt a vendég a Petőfi iskolában – video

fotó: Bors

fotó: Bors

Varga Viktor látogatta meg a Bors legszebb tanárnője verseny győztesének,  Falvai Anettnek az osztályát. A gyerekek együtt daloltak az énekessel, aki érkezésével nagy feltűnést keltett az egész iskolában.

Csillogó szemek kereszttüzében lépett be a vecsési Petőfi Sándor Általános Iskola és Gimnázium 4. b osztályába Varga Viktor. A nebulókhoz a Bors vitte el az énekest, miután osztályfőnökük, a 33 esztendős Falvai Anett megnyerte a Bors legszebb tanárnője versenyt.

Anett nyereménye, hogy egyhetes nyaralásra utazhat kedvesével egy bükfürdői szállodába. Osztálya is nyert: választhattak, melyik sztárral szeretnének találkozni. A negyedikesek Varga Viktort kérték.

? Szia, Viktor! ? kiabálták kórusban a gyerekek. Fülig ért a szájuk, amikor meglátták kedvenc énekesüket saját kis osztálytermükben. A srácok természetesen azonnal megrohamozták a 25 esztendős zenészt.

? Ha énekeltek velem együtt egy kicsit, akkor még ajándékot is kaptok ? biztatta őket Viktor, majd belekezdett egyik leghíresebb dalába, a Szőkével álmodtam című számba, amit a gyerekek tapsolva vele énekeltek.

? Mivel Anett néninek mi voltunk az első osztálya, amit elsőtől negyedikig végigvitt, s jövőre mi már felső tagozatosok leszünk, egy meglepetéstortával készültünk neki ? súgta oda az egyik diák. Ezután egy dobozra mutatott, ami egy koronát rejtett. ? Ő a legszebb tanár néni, de mi nem csak ezért szeretjük nagyon. Ő a legkedvesebb is. Olyanok voltunk, mint egy nagy család ? kacsintott a gyermek, majd ment, hogy átadja az ajándékot.

Anett könnyekig meghatódva figyelte, ahogy a tűzijátékok elégnek a torta tetején, majd fejére tette a koronát, és egyenként puszilta végig nebulóit. Erre a meglepetésre aztán végképp nem számított, hát még arra, hogy a Bors-olvasók ôt választják a legszebb tanárnőnek.

anett2

Péntektől kitör a nyári vakáció, amihez hat napja rajzolják a szó betűit a táblára. A V-betűt Varga Viktor szállította, a gyerekek nagy üdvrivalgása közepette.

forrás: borsonline.hu