Lemondott a Vecsés FC elnöksége

fotó: Vecsés Fc

Pável Béla, Földvári Tibor, fotó: Vecsés FC

2013. június 13-án, csütörtökön este, a vecsési Polgármesteri Hivatalban tartotta tisztújító közgyűlését a Vecsési Futball Club tagsága.

Pável Béla alpolgármester nyitotta meg a közgyűlést a napirendi pontok ismertetésével.

A napirend előtti felszólalásában Földvári Tibor elnök úr üdvözölte a megjelenteket és bejelentette, hogy megválik korábbi tisztségétől, egyben köszönetét fejezte ki munkatársainak, a klub tagságának és az önkormányzatnak az együttműködésért. A leköszönő elnök napirendi pontokra adott beszámolóját, válaszait továbbá lemondását a megjelentek elfogadták. Ezek után a közgyűlés a két alelnököt, Tóth Kálmánt és Kőhalmi Istvánt  egyhangúlag visszahívta tisztségéből.

Ezt követően Földvári Tibor javaslatot tett a tisztújító közgyűlés egyetértése mellett az új elnök Czibolya Zoltánnak Vecsés Város Önkormányzatának képviselőjének, a sportbizottság elnökének a személyére, valamint alelnöki pozícióban Földvári Tibort és Kun Richárdot javasolták, amelyet a résztvevők egyhangúlag elfogadtak.

Czibolya Zoltán, fotó:Vecsés FC

Czibolya Zoltán, fotó:Vecsés FC

Czibolya Zoltán a frissen megválasztott új elnök, rövid székfoglalójában körvonalazta a klub jövőjével kapcsolatos elképzeléseit, amit a megválasztásra került új elnökséggel kívánnak majd megvalósítani.
Megköszönte és méltatta Földvári Tibor leköszönő elnök 13 éves munkáját, aki azonban továbbra is segíti a klubot a második vonalban alelnökként Kun Richárddal együtt. Ezt követően ismertette, hogy mivel a Vecsési FC átszervezés miatt az NB III-as bajnokságból kiesett, az elsődleges cél mindenképpen a következő szezonban visszakerülni ebbe a bajnokságba. Hozzátette azt is, hogy egy új fiatal csapatot szeretne felépíteni a jelenlegi meghatározó futballisták megtartásával, továbbá a meccsekre kijárók nézőszámát is szeretné növelni.
A célokat két komoly szponzor együttműködésével, és az önkormányzattal közösen szeretné elérni.

A szakmai vezetésben nem lesz változás, Kántor Attila vezetőedző és Gendúr László szakmai igazgató marad a klubnál, azonban a célkitűzés teljesítését elvárja tőlük az új vezetés. A csapatépítés során a vecsési U19-es utánpótlás csapatból is számítanak az elmúlt szezonban kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosokra.

forrás:Vecsés FC