XX. Rexroth Kupa – Eger

Az Egri Focisuli SE ebben az évben 20. alkalommal rendezte meg a REXROTH Kupa Nemzetközi Utánpótlás Labdarúgó Tornát, ahol a Ferihegy Sportakadémia Vecsés U11 (?02) valamint U9 (?04) és U8 (?05) korosztály játékosai közül a legkisebbek jutottak el a döntőig.

A kupán hat korosztály 80 csapata (2000-es, 2001-es, 2002-es, 2003-as, 2004-es és 2005-ös születésűek) számára rendezték meg az egri felsővárosi sporttelepen.

A 4 napos tornán 1 döntetlen, 1 vereség és 3 győzelem után szombat este a elődöntőben nagy hajrában kikaptunk a Grund Fc csapatától 2:1-re.

Vasárnap délben a 3. helyért játszottak gyermekeink a vendéglátó csapattal. Hatalmas küzdelmet láttunk a pályán! Ezek a pici gyerekek felnőtteket megszégyenítő kitartással és győzni akarással játszották végig az összes meccsüket.

Sajnos a hazaiak győztek büntetőkkel:

Eger – Vecsés 4-4 (2-2), büntetőkkel 7-6, így ez most a negyedik helyre volt elég.

Szerintem minden szülő és szurkoló nevében mondathatom, hogy: NAGYON BÜSZKÉK VAGYUNK RÁTOK!

Ferihegy Sportakadémia Vecsés 2005-ös csapata:

(Felső sor balról) Kocsis Gergely, Molnár Milán, Berényi Erik, Rajnai Péter, (alsó sor balról) Zámbó Bence, Pfeffer Gábor, Halla Petra,Finta Pál

csapat2005eger

Ezúton szeretnénk továbbá köszönetet mondani Palotai Pál utánpótlás vezetőnek, Fejes Attila vezető edzőnek és Kiss György edzőnek, akik teljes odaadással és szakmai felkészítésükkel kitartó és győzni akaró csapatot nevelnek fiainkból és egy szem lányunkból!

Dobrovitz Erika