Ékszerbolt rablás Gyálon

rablás gyál 2Egy gyáli ékszerboltból rabolt arany ékszereket egy 30-35 év körüli férfi kedd délután.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztálya nyomozást folytat fegyveresen elkövetett rablás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2013. június 26-án 15 óra 20 perc körüli időben, fején baseball sapkát viselve ment be egy gyáli ékszerüzletbe és az ott tartózkodó alkalmazottakat a kezében tartott – feltehetően – lőfegyverrel megfenyegette és arany ékszer átadását követelte tőlük. Az ott dolgozók a fenyegetés hatására a követelésnek eleget tettek.

A férfi az ékszereket a magával hozott táskába pakolta, majd a helyszínről egy fekete színű, sedan jellegű, KIA típusú gépkocsival menekült el.

Az elkövető személyleírása: Kb. 30-35 év közötti, kb. 180 cm magas, valószínűleg kék szemű, kancsal nézésű (kissé befelé állnak a szemei), erős (mackós) testalkatú, kerek, telt arcú, fehér bőrű férfi, aki  bűncselekmény elkövetésekor fehér baseball sapkát viselt, felsőruházata fényes, fekete  melegítő, rajta “Lonsdale” felirattal, alsó ruházata szintén fényes, fekete alul zippzáros nadrág volt, a lábán világos színű sportcipőt viselt.

 

rablás gyál 1

 

rablás gyál 3

Kérjük, hogy aki a képeken, illetve a grafikán látható személlyel illetőleg tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges adattal, információval rendelkezik, az hívja +36-1/237-4339-as telefonszámot vagy tegyen bejelentést a 107-es illetve 112-es hívószámokon valamint a  Telefontanú +36-80/555-111 ingyenesen hívható számán.

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság